Tänder & munvård

På vuxenpoang.se kan man göra vuxentestet och ta reda på hur många vuxenpoäng man har. Många som är vuxna är medvetna om sin munhygien samt uppskattar vita tänder.

Många upplever sig mer självsäkra genom att ha ett vitare leende. För många är ett självsäkert leende även viktigt för självförtroendet. Tandblekning kan man göra både hos en expert och hemma.

En tandblekningsbehandling kostar några tusen kronor hos tandläkaren. Det är samma typ av metod för tandblekning hos tandläkaren som den man utför hemma. Tandblekning tar bort gula tänder, samt fläckar och missfärgningar.

Om du på jakt efter andra vuxentips, leta vidare bland våra andra vuxentipskategorier.

Vuxentips - start
Vuxentips - El och elavtal
Vuxentips - Hotell och resor
Vuxentips - Hyrbil och biluthyrning
Vuxentips - syn och ögon
Vuxentips - trygghet och försäkring
Vuxentips - tänder och munvård

Nedan listar vi intressanta leverantörer som arbetar med vita tänder, tandblekning, bleka tänderna, missfärgade tänder och liknande produkter/problem/lösningar.

Vuxentips – tänder och munvård

BeConfiDent levererar produkter för tandblekning för de som vill bleka tänderna hemma. BeConfiDent säljer inte bara tandblekningsprodukter, de levererar även dental utrustning till kliniker i hela Skandinavien. BeConfiDent erbjuder en 100% nöjd-kund-garanti. De står för returfrakt och återbetalar hela beloppet plus fraktkostnaden om kunden inte är nöjd. Till BeConfiDent.
Dentasy säljer en fransk tandblekningsprodukt som tar 20 minuter per behandling. Tandblekningen utförs hemma. Dentas erbjuder en 100% nöjd garanti. Pengarna tillbaka om du inte är nöjd. Till Dentasy.
DentaWorks säljer via tandblekning.com behandlingar för att skapa vita tänder. Dentaworks tandblekningsgel är fritt från karbamidperoxid och väteperoxid. Resultatet är en tandblekning som är skonsam för tänderna och som varar i flera år. Till DentaWorks.SimpleSmile erbjuder en peroxidfri tandblekningsprodukt vilket är det mest skonsamma metoden för att bleka dina tänder hemma. Om du inte är nöjd får du pengarna tillbaka. Till SimpleSmile.

Mer på Vuxenpoäng

Har du gjort vuxentestet ännu? Se efter hur många vuxenpoäng du får!

Jämför dina vuxenpoäng med vad andras resultat via våra poängintervall/vuxenintervall.