11-15 vuxenpoäng

Grattis, du har hamnat i det andra vuxenpoängsintervallet som omfattar 11 till 15 vuxenpoäng. Du har lyckats skramla ihop tillräckligt med vuxenpoäng för att inte hamna i det lägsta vuxenintervallet.

Det är inte långt kvar till medelvärdet vuxenpoäng (som man kan hitta på vår statistiksida). Kom tillbaka om ett tag och gör om testet, då har du antagligen fått ihop lite fler vuxenpoäng.

Kom ihåg att vuxentestet här på vuxenpoang.se inte mäter om man är vuxen eller inte. Man kan vara vuxen och ha varit vuxen en längre tid och ändå erhålla få vuxenpoäng.

Vuxenintervall


Vuxentips

Nedan ges lite tips bland produkter och tjänster som används av många vuxna. Hitta fler tips under Vuxentips och Presenttips.

Dentasy säljer en fransk tandblekningsprodukt som tar 20 minuter per behandling. Tandblekningen utförs hemma. Dentas erbjuder en 100% nöjd garanti. Pengarna tillbaka om du inte är nöjd. Till Dentasy.04 Banner Har du svårt att komma på en bra present? Satsa på ett presentkort istället. Hitta presentkortet på Presentkorttorget. Ett presentkort passar alla åldrar, en perfekt 20 årspresent, 30 årspresent, 40 årspresent, 50 årspresent, 60 årspresent etc.Produkter från Apple som iPhone, iPad och iPod är mycket populära. De flesta användarna är mycket nöjda och glada över sin produkt. Det finns en massa bra kringprodukter som i många fall är mycket användbara och därmed bra presenter. Iphonebutiken.se är specialiserade på produkter från Apple som iPhone, iPad och iPod. De har ett stort utbud av tillbehör. Till Iphonebutiken.se.


Kommentera via Facebook

Facebook kommentarer

Kommentera

Mer på Vuxenpoäng

Har du gjort vuxentestet ännu? Se efter hur många vuxenpoäng du får!

Jämför dina vuxenpoäng med vad andras resultat via våra poängintervall/vuxenintervall.