Presenter upplevelser

När man kommer upp i åren och blir lite mer vuxen (hur många vuxenpoäng man har varierar nog från person till person) så minskar normalt behovet/önskan/suget efter prylar i present.

Ofta uppskattar man upplevelser/händelser mer än någon form av pryl/sak som ändå bara blir liggande. Det kan räcka med en middag hemma hos någon, men numera finns det en mängd upplevelsepaket man kan köpa som present om man vill slippa att ordna något själv.

Upplevelsepresent.se finns många fina och/eller fräcka paketerade upplevelser som passar de allra flesta som kommit upp i en ålder där man föredrar en upplevelse framför en ny pryl av något slag. Se våra övriga tips nedan.

Hittar du inte något lämpligt här, leta vidare under dessa kategorier.

Presenttips - start
Presenttips för honom (män)
Presenttips för henne (kvinnor)
Presenttips för ungdomar
Presenttips för barn
Presenttips upplevelser

Showtic säljer biljetter till en rad populära evenemang runt om i Sverige. Bland uppskattade shower, föreställningar, musikaler och artister finns Jill Jonsson, Golden Hits, Flashdance, Labero, Magnus Uggla, Tommy Körberg, R.E.A och Rock of ages. Till Showtic!
Upplevelsepresenter var årets julklapp för några år sedan och de "står högt i kurs" fortfarande. Varför inte ge bort en upplevelse istället för en pryl som kanske bara stor orörd i något hörn. En upplevelsepresent bär man med sig länge i minnet - helt klart minnesvärda presenter. På Greatdays finns en massa spännande upplevelser att ge bort. En upplevelsepresent passar de flesta åldrar. De är perfekta som 20-årspresent, 30-årspresent, 40-årspresent, 50-årspresent, 60-årspresent etc. Greatdays - Upplevelsepresenter på Internet.

Hos Upplevelse.com så har man ett handplockat utbud av upplevelser man kan köpa i present till sina nära och kära. En lägsta-pris garanti och fri bytesrätt ger dig som bokar gåvan och den som tar emot presenten en bra trygghet. Man får antingen en personligt värdebevis eller en snygg presentbox. Till Upplevelse.com!Zuperbox.se erbjuder upplevelsepresentkort till över 500 upplevelser och aktiviteter. Det presentkort du köper av Zuperbox ger dig eller din vän en fantastisk upplevelse värd att minnas. Zuperbox.se har alla upplevelser du kan tänka dig och några till. Är du ute efter en årspresent, julklapp, alla hjärtans dag present, företagsgåva, presenttips, mors dag present så kan du självklart välja om du vill ha presentkortet i en exklusiv presentbox eller skriva ut dem direkt elektroniskt (PDF) för snabb leverans. Till Zuperbox.se.

Live it är idag marknadsledande inom upplevelsepresenter i Sverige. Med hundratals upplevelser i samarbete med runt 200 arrangörer över hela Sverige har Live it ett brett utbud av upplevelser.

Mer på Vuxenpoäng

Har du gjort vuxentestet ännu? Se efter hur många vuxenpoäng du får!

Jämför dina vuxenpoäng med vad andras resultat via våra poängintervall/vuxenintervall.