Presenter för ungdomar

Vad hittar man på för presenter till ungdomar och tonåringar? Vad är det som är ”inne” för tillfället och hur gör man för att inte råka köpa något som ratas fullständigt av ungdomen/tonåringen. Det är ofta både krångligt och svårt att komma på en lämplig present till ungdomar och tonåringar.

Att välja en lämplig present hänger så klart ihop med ungdomens/tonåringens ålder (de har inte så många vuxenpoäng ännu). Presenter till en trettonåring, fjortonåring och femtonåring, skiljer sig ofta från presenter till sextonåringar, sjuttonåringar, artonåringar och nittonåringar.

Nedan ger vi några exempel på presenter som är populära bland ungdomar och tonåringar. Uppercut har märkesunderkläder för killar & tjejer och fri frakt. Se fler tips nedan.

Hittar du inte något lämpligt här, leta vidare under nedanstående kategorier.

Presenttips - start
Presenttips för honom (män)
Presenttips för henne (kvinnor)
Presenttips för ungdomar
Presenttips för barn
Presenttips upplevelser

Presenttips – prylar

Hos RadiostyrdaModeller.se hittar du det mesta inom radiostyrt och modellbyggnad. Bilar, båtar, flygplan, helikoptrar, stridsvagnar är bara en delmängd av det som finns. Till RadiostyrdaModeller.se.


Många tillverkare tillverkar snarlika modeller med små skillnader dem emellan. Klockor blir mer och mer en modeprodukt och något som skvallrar om vem man är/vill vara. Hos Few.se designar du din egen klocka. Det rostfria blankpolerade stålet som används i klockorna är av kirurgisk kvalitet, vilket betyder att de även kan bäras av nickelallergiker. Glaset är av repfritt safirglas, som enbart diamant kan repa. Läderarmbanden är av äkta kalvskinn i hög kvalitet. Urverken är japanska. Till Few.se.

04 Banner Har du svårt att komma på en bra present? Satsa på ett presentkort istället. Hitta presentkortet på Presentkorttorget. Ett presentkort passar alla åldrar, en perfekt 20 årspresent, 30 årspresent, 40 årspresent, 50 årspresent, 60 årspresent etc.Produkter från Apple som iPhone, iPad och iPod är mycket populära. De flesta användarna är mycket nöjda och glada över sin produkt. Det finns en massa bra kringprodukter som i många fall är mycket användbara och därmed bra presenter. Iphonebutiken.se är specialiserade på produkter från Apple som iPhone, iPad och iPod. De har ett stort utbud av tillbehör. Till Iphonebutiken.se.Manky.se säljer mössor på nätet till tjejer och killar. De har störst utbud på mössor med över 500 olika i lager. Manky säljer även halsdukar och pannband för tjejer och kvinnor. Du kan köpa en mössa från t.ex. Rut m.fl, Burton, Svea, Barts, Appertiff, Hpi of Sweden och många fler. Till Manky.se!
Skinz har funnits sedan 2008 och säljer skal och skydd till iPhone, laptop, HTC, Samsung, Sony, iPad, iPod mm. Här kan du köpa en present som skyddar den smarta telefonen. Till Skinz!


SmartaSaker erbjuder smarta, funktionella och kul produkter som hjälper till att göra vardagen lättare och roligare. Det behöver inte alltid vara en nödvändig pryl, den kan också ha inslag av att vara lite onödig, eller kul men alltid med en funktionell knorr. SmartaSaker lyfter även fram innovatörer och deras uppfinningar. Deras prylar kan få en första plattform hos SmartaSaker.Boozt är en modebutik online som snabbt har etablerat sig som en av de ledande webshopparna för kläder, skor och accerssoarer i Skandinavien. På Boozt hittar man mode för män, kvinnor och barn från över 300 välkända märken, inklusive Desigual, Vero Moda, Esprit, Filippa K, Jack & Jones, Levi’s och Hilfiger.

Kunden kan välja mellan en mängd olika leverans- och betalningsalternativ, allt för att göra shoppingupplevelsen så enkel som möjligt. De levererar med fri frakt och fri retur. Boozt har bra betyg i oberoende kundundersökningar och har snabb leveranstid.
Till Boozt.


Presenttips – upplevelser

Upplevelsepresenter var årets julklapp för några år sedan och de "står högt i kurs" fortfarande. Varför inte ge bort en upplevelse istället för en pryl som kanske bara stor orörd i något hörn. En upplevelsepresent bär man med sig länge i minnet - helt klart minnesvärda presenter. På Greatdays finns en massa spännande upplevelser att ge bort. En upplevelsepresent passar de flesta åldrar. De är perfekta som 20-årspresent, 30-årspresent, 40-årspresent, 50-årspresent, 60-årspresent etc. Greatdays - Upplevelsepresenter på Internet.

Hos Upplevelse.com så har man ett handplockat utbud av upplevelser man kan köpa i present till sina nära och kära. En lägsta-pris garanti och fri bytesrätt ger dig som bokar gåvan och den som tar emot presenten en bra trygghet. Man får antingen en personligt värdebevis eller en snygg presentbox. Till Upplevelse.com!Live it är idag marknadsledande inom upplevelsepresenter i Sverige. Med hundratals upplevelser i samarbete med runt 200 arrangörer över hela Sverige har Live it ett brett utbud av upplevelser.

Mer på Vuxenpoäng

Har du gjort vuxentestet ännu? Se efter hur många vuxenpoäng du får!

Jämför dina vuxenpoäng med vad andras resultat via våra poängintervall/vuxenintervall.