Presenter för män (honom)

Har du svårt att komma på lämpliga presenter till mannen i dit liv eller andra manliga vänner, kollegor, släktingar, kompisar etc. – ja, då är du inte ensam. Hur gör man för att hitta en present till någon som har allt eller är lite väl vuxen?

Nedan ger vi några exempel på presenter som är populära bland män, bra presenter för honom helt enkelt. Att handla på Internet är ofta smidigt, snabbt och säkert. Du får varorna hem på någon dag eller några få dagar.

Hittar du inte något lämpligt här, leta vidare under dessa kategorier.

Presenttips - start
Presenttips för honom (män)
Presenttips för henne (kvinnor)
Presenttips för ungdomar
Presenttips för barn
Presenttips upplevelser

Presenttips – prylar

Presenter för honom. En klassiker som alltid är lika uppskattad - slipsen. Hitta de snyggaste slipsarna med olika tillbehör hos Slipskungen.


Många tillverkare tillverkar snarlika modeller med små skillnader dem emellan. Klockor blir mer och mer en modeprodukt och något som skvallrar om vem man är/vill vara. Hos Few.se designar du din egen klocka. Det rostfria blankpolerade stålet som används i klockorna är av kirurgisk kvalitet, vilket betyder att de även kan bäras av nickelallergiker. Glaset är av repfritt safirglas, som enbart diamant kan repa. Läderarmbanden är av äkta kalvskinn i hög kvalitet. Urverken är japanska. Till Few.se.

Hos RadiostyrdaModeller.se hittar du det mesta inom radiostyrt och modellbyggnad. Bilar, båtar, flygplan, helikoptrar, stridsvagnar är bara en delmängd av det som finns. Till RadiostyrdaModeller.se.


04 Banner Har du svårt att komma på en bra present? Satsa på ett presentkort istället. Hitta presentkortet på Presentkorttorget. Ett presentkort passar alla åldrar, en perfekt 20 årspresent, 30 årspresent, 40 årspresent, 50 årspresent, 60 årspresent etc.Produkter från Apple som iPhone, iPad och iPod är mycket populära. De flesta användarna är mycket nöjda och glada över sin produkt. Det finns en massa bra kringprodukter som i många fall är mycket användbara och därmed bra presenter. Iphonebutiken.se är specialiserade på produkter från Apple som iPhone, iPad och iPod. De har ett stort utbud av tillbehör. Till Iphonebutiken.se.


SmartaSaker erbjuder smarta, funktionella och kul produkter som hjälper till att göra vardagen lättare och roligare. Det behöver inte alltid vara en nödvändig pryl, den kan också ha inslag av att vara lite onödig, eller kul men alltid med en funktionell knorr. SmartaSaker lyfter även fram innovatörer och deras uppfinningar. Deras prylar kan få en första plattform hos SmartaSaker.Boozt är en modebutik online som snabbt har etablerat sig som en av de ledande webshopparna för kläder, skor och accerssoarer i Skandinavien. På Boozt hittar man mode för män, kvinnor och barn från över 300 välkända märken, inklusive Desigual, Vero Moda, Esprit, Filippa K, Jack & Jones, Levi’s och Hilfiger.

Kunden kan välja mellan en mängd olika leverans- och betalningsalternativ, allt för att göra shoppingupplevelsen så enkel som möjligt. De levererar med fri frakt och fri retur. Boozt har bra betyg i oberoende kundundersökningar och har snabb leveranstid.
Till Boozt.En prenumeration på en intressant tidning är en ofta uppskattad present för alla åldrar som dessutom räcker lite extra länge. Tidningskungen.se har ett stort utbud (över 600 titlar) av tidningar och magasin, många av dem till kampanjpriser.

Tidningskungen.se säljer endast tidsbestämda prenumerationer vilket betyder att prenumerationen avslutas automatiskt efter att kunden fått de antal nummer som beställts. Ytterligare en anledning till varför prenumerationen passar bra som present. Till Tidningskungen.Presenttips – upplevelser

Upplevelsepresenter var årets julklapp för några år sedan och de "står högt i kurs" fortfarande. Varför inte ge bort en upplevelse istället för en pryl som kanske bara stor orörd i något hörn. En upplevelsepresent bär man med sig länge i minnet - helt klart minnesvärda presenter. På Greatdays finns en massa spännande upplevelser att ge bort. En upplevelsepresent passar de flesta åldrar. De är perfekta som 20-årspresent, 30-årspresent, 40-årspresent, 50-årspresent, 60-årspresent etc. Greatdays - Upplevelsepresenter på Internet.

Zuperbox.se erbjuder upplevelsepresentkort till över 500 upplevelser och aktiviteter. Det presentkort du köper av Zuperbox ger dig eller din vän en fantastisk upplevelse värd att minnas. Zuperbox.se har alla upplevelser du kan tänka dig och några till. Är du ute efter en årspresent, julklapp, alla hjärtans dag present, företagsgåva, presenttips, mors dag present så kan du självklart välja om du vill ha presentkortet i en exklusiv presentbox eller skriva ut dem direkt elektroniskt (PDF) för snabb leverans. Till Zuperbox.se.

Showtic säljer biljetter till en rad populära evenemang runt om i Sverige. Bland uppskattade shower, föreställningar, musikaler och artister finns Jill Jonsson, Golden Hits, Flashdance, Labero, Magnus Uggla, Tommy Körberg, R.E.A och Rock of ages. Till Showtic!Mer på Vuxenpoäng

Har du gjort vuxentestet ännu? Se efter hur många vuxenpoäng du får!

Jämför dina vuxenpoäng med vad andras resultat via våra poängintervall/vuxenintervall.