Presenter för kvinnor (henne)

Det är ofta svårt att komma på en bra present till kvinnor (speciellt om man är man?). Presenter till män är enklare? Det spelar ingen roll om det är frun, flickvännen sambon eller andra kvinnliga vänner, kollegor, släktingar, kompisar etc. Det är ofta både krångligt och svårt att komma på en lämplig present.

Det blir ju inte enklare att hitta en present om personen i fråga är någon som har ”allt” eller är lite väl vuxen (antal vuxenpoäng behöver kanske dock inte ligga i topp).

Nedan ger vi några exempel på presenter som är populära bland kvinnor, bra presenter för henne helt enkelt. Handel via på Internet är ofta snabbt idag. Du får oftast hem varorna på någon dag eller några få dagar.

Hittar du inte något lämpligt här, leta vidare under dessa kategorier.

Presenttips - start
Presenttips för honom (män)
Presenttips för henne (kvinnor)
Presenttips för ungdomar
Presenttips för barn
Presenttips upplevelser

Presenttips – prylar

Bluebox är en bra butik för dig som letar efter något ovanligt. Här kan du hitta allt möjligt, till exempel presenter till bröllopspar, nyblivna föräldrar etc.
Parfym.se har funnits på nätet sedan 2005 och är idag Sveriges största parfymbutik på nätet. Man har parfym både för henne och honom.

Som kund hos Parfym.se kan du välja om du vill ha dina varor skickade hem till dig eller om du vill hämta dem själv på deras lager i Solna (om du bor i närheten). Till Parfym.se.
Ellos är ett klassiskt och tryggt postorderföretag som idag finns i Sverige, Norge, Finland och Danmark och erbjuder produkter inom områdena mode, sport, heminredning och hemelektronik. Här hittar du bra presenter till alla åldrar. Till Ellos.
04 Banner Har du svårt att komma på en bra present? Satsa på ett presentkort istället. Hitta presentkortet på Presentkorttorget. Ett presentkort passar alla åldrar, en perfekt 20 årspresent, 30 årspresent, 40 årspresent, 50 årspresent, 60 årspresent etc.
Mihi säljer smyckesställ, sminkförvaring, nagellacksförvaring och smycken. De har även kläder och skor i sin webbshop. Till Mihi!


Miss Mary säger sig vilja värna om kvinnans naturliga former. Sedan tidigt 60-tal då det var tid att framhäva kvinnliga former har de arbetat med att utveckla produkter som håller upp, in och formar kroppar. Vi vill själva kunna känna oss fina vid alla tillfällen och tycker att alla kvinnor är värda en vackrare silhuett. Hos Miss Mary finns ett stort utbud av BH, Bodys, Korsetter i många storlekar och modeller för olika slags kvinnor. Till Miss Mary!
Hos flowerhouse.se hittar du vackra blommor till bra priser. Här beställer du blommor och buketter för leverans i Sverige och resten av världen med Blommogram.


Blommor fungerar alltid. Ett säkert kort när det handlar om presenter till de allra flesta. Vem blir inte glad för en fin bukett eller blomsterarrangemang? Euroflorist är en erfaren och pålitlig leverantör när det handlar om blommor.En prenumeration på en intressant tidning är en ofta uppskattad present för alla åldrar som dessutom räcker lite extra länge. Tidningskungen.se har ett stort utbud (över 600 titlar) av tidningar och magasin, många av dem till kampanjpriser.

Tidningskungen.se säljer endast tidsbestämda prenumerationer vilket betyder att prenumerationen avslutas automatiskt efter att kunden fått de antal nummer som beställts. Ytterligare en anledning till varför prenumerationen passar bra som present. Till Tidningskungen.
Boozt är en modebutik online som snabbt har etablerat sig som en av de ledande webshopparna för kläder, skor och accerssoarer i Skandinavien. På Boozt hittar man mode för män, kvinnor och barn från över 300 välkända märken, inklusive Desigual, Vero Moda, Esprit, Filippa K, Jack & Jones, Levi’s och Hilfiger.

Kunden kan välja mellan en mängd olika leverans- och betalningsalternativ, allt för att göra shoppingupplevelsen så enkel som möjligt. De levererar med fri frakt och fri retur. Boozt har bra betyg i oberoende kundundersökningar och har snabb leveranstid.
Till Boozt.


Presenttips – upplevelser

Upplevelsepresenter var årets julklapp för några år sedan och de "står högt i kurs" fortfarande. Varför inte ge bort en upplevelse istället för en pryl som kanske bara stor orörd i något hörn. En upplevelsepresent bär man med sig länge i minnet - helt klart minnesvärda presenter. På Greatdays finns en massa spännande upplevelser att ge bort. En upplevelsepresent passar de flesta åldrar. De är perfekta som 20-årspresent, 30-årspresent, 40-årspresent, 50-årspresent, 60-årspresent etc. Greatdays - Upplevelsepresenter på Internet.

Hos Upplevelse.com så har man ett handplockat utbud av upplevelser man kan köpa i present till sina nära och kära. En lägsta-pris garanti och fri bytesrätt ger dig som bokar gåvan och den som tar emot presenten en bra trygghet. Man får antingen en personligt värdebevis eller en snygg presentbox. Till Upplevelse.com!Showtic säljer biljetter till en rad populära evenemang runt om i Sverige. Bland uppskattade shower, föreställningar, musikaler och artister finns Jill Jonsson, Golden Hits, Flashdance, Labero, Magnus Uggla, Tommy Körberg, R.E.A och Rock of ages. Till Showtic!
Live it är idag marknadsledande inom upplevelsepresenter i Sverige. Med hundratals upplevelser i samarbete med runt 200 arrangörer över hela Sverige har Live it ett brett utbud av upplevelser.Mer på Vuxenpoäng

Har du gjort vuxentestet ännu? Se efter hur många vuxenpoäng du får!

Jämför dina vuxenpoäng med vad andras resultat via våra poängintervall/vuxenintervall.