Presenter för barn

Att komma på originella presenter för barn kan ibland vara svårt. Det spelar ingen roll om det är dina egna barn, systersöner, systerdöttrar, brorsöner, brorsdöttrar, grannens barn eller andra barn i bekantskapskretsen. Det är ofta både krångligt och svårt att komma på en lämplig present.

Att välja en lämplig present hänger så klart ihop med barnets ålder. Det börjar ofta med presenter vid födseln, sedan doppresenter och första års presenter (ettårspresent). Därefter löper det på med tvåårspresent, treårspresent, fyraårspresent, femårspresent, sexårspresent, sjuårspresent, åttaårspresent, nioårspresent, tioårspresent, elvaårspresent och tolvårspresent.

Nedan ger vi några exempel på presenter som är populära bland barn. Handel via Internet är ofta snabbt idag, så man behöver inte vara orolig för att få presenterna i tid. Du får oftast hem varorna på någon dag eller några få dagar.

Hittar du inte något lämpligt här, leta vidare under dessa kategorier.

Presenttips - start
Presenttips för honom (män)
Presenttips för henne (kvinnor)
Presenttips för ungdomar
Presenttips för barn
Presenttips upplevelser

Presenttips – prylar

Hos RadiostyrdaModeller.se hittar du det mesta inom radiostyrt och modellbyggnad. Bilar, båtar, flygplan, helikoptrar, stridsvagnar är bara en delmängd av det som finns. Till RadiostyrdaModeller.se.


Stor&Liten erbjuder ett brett sortiment av kvalitativa leksaker samt barn- och babyprodukter från välkända varumärken som BRIO, LEGO, Micki, Alga, Fisher Price, Teddykompaniet, Barbie, STIGA, och Disney. Till Stor&Liten!
Lekmer.se är en av Sveriges största leksaksbutiker på nätet. Hos Lekmer finns välkända leksaker från de stora trygga tillverkarna. Exempel: Bobby Car, Dockskåp, Lundy Småland, Micki Minikök, Babybjörn, LEGO, Brio, Micki, Hello Kitty, Barbie, Alga, Fisher-Price, Disney och Scalextric.
Lekmer.se hittar du många bra leksaker och många av dem till kampanjpriser.
Gobaby säljer babyleksaker och andra babyprodukter. Gobaby erbjuder ett brett utbud av bra produkter för nyfödda och barn upp till 3 år. De säljer de populäraste märkena för babys och de erbjuder vissa produkter upp till 50% billigare än vad motsvarande produkt kostar i en fysisk butik. Till Gobaby!
Babyshop.se säljer designade barnkläder och barnprylar med fokus på hög kvalitet för barn från 0 upp till 8 år. I utbudet finns även tillbehör såsom barnvagnar, åkpåsar, skötväskor och leksaker. Till Babyshop!
En prenumeration på en intressant tidning är en ofta uppskattad present för alla åldrar som dessutom räcker lite extra länge. Tidningskungen.se har ett stort utbud (över 600 titlar) av tidningar och magasin, många av dem till kampanjpriser.

Tidningskungen.se säljer endast tidsbestämda prenumerationer vilket betyder att prenumerationen avslutas automatiskt efter att kunden fått de antal nummer som beställts. Ytterligare en anledning till varför prenumerationen passar bra som present. Till Tidningskungen.
Bluebox är en bra butik för dig som letar efter något ovanligt. Här kan du hitta allt möjligt, till exempel presenter till bröllopspar, nyblivna föräldrar etc.

Mer på Vuxenpoäng

Har du gjort vuxentestet ännu? Se efter hur många vuxenpoäng du får!

Jämför dina vuxenpoäng med vad andras resultat via våra poängintervall/vuxenintervall.