Presenttips

Har du svårt att komma på lämpliga presenter till de nära och kära – ja, då är du inte ensam. Hur gör man för att hitta en present till någon som har allt? När den person som ska få presenten är vuxen (hur många vuxenpoäng personen har varierar) blir det normalt krångligare att hitta en bra present. Här på vuxenpoang.se hjälper vi dig. Se våra presenttips nedan.

Presenter till män (honom), presenter till kvinnor (henne), presenter till ungdomar presenter till barn. Det finns många typer av personer som är värda en present.

Doppresenter, nyblivna föräldrar present, 20-årspresent, 30-årspresent, 40-årspresent, 50-årspresent, 60-årspresent, barnkalas, vuxenkalas, inflyttningspresenter, alla hjärtans dag, mors dag, fars dag, present till barndomsvän. Det finns många anledningar till att man vill ha ett presenttips. Även presenterna förändras när man blir vuxen…

Nedan ger vi några exempel på unika presenter för de som är på väg att bli vuxna eller som redan är vuxna och kanske inte vet om det ännu. Särskilt vill vi just nu lyfta fram våra unika RockArt och JazzArt tavlor med kända svenska och utländska artister.

Hittar du inte något lämpligt här, leta vidare under dessa kategorier.

Presenttips - start
Presenttips för honom (män)
Presenttips för henne (kvinnor)
Presenttips för ungdomar
Presenttips för barn
Presenttips upplevelser

Presenttips – prylar

Bluebox är en bra butik för dig som letar efter något ovanligt. Här kan du hitta allt möjligt, till exempel presenter till bröllopspar, nyblivna föräldrar etc.

Beställ din egna unika RockArt tavla Nu har du chansen att beställa en egen unik RockArt tavla med kända rockartister som Bob Dylan, Neil Young, David Bowie, Frank Zappa, Jimi Hendrix, Lou Reed med flera. Tavlan passar även perfekt som present.

Du gör beställningen direkt här på vuxenpoang.se till specialpris!

Till Se flera RockArt bilder.

Beställ din egna unika JazzArt tavla Perfekt present för den som redan har allt. En egen unik JazzArt tavla. Beställ direkt här på vuxenpoang.se!

Välj bland kända jazzartister som

  • Dexter Gordon
  • Jan Johansson
  • John Coltrane
  • Thelonius Monk
Till Se flera JazzArt bilder.

04 Banner Har du svårt att komma på en bra present? Satsa på ett presentkort istället. Hitta presentkortet på Presentkorttorget. Ett presentkort passar alla åldrar, en perfekt 20 årspresent, 30 årspresent, 40 årspresent, 50 årspresent, 60 årspresent etc.Produkter från Apple som iPhone, iPad och iPod är mycket populära. De flesta användarna är mycket nöjda och glada över sin produkt. Det finns en massa bra kringprodukter som i många fall är mycket användbara och därmed bra presenter. Iphonebutiken.se är specialiserade på produkter från Apple som iPhone, iPad och iPod. De har ett stort utbud av tillbehör. Till Iphonebutiken.se.

Blommor fungerar alltid. Ett säkert kort när det handlar om presenter till de allra flesta. Vem blir inte glad för en fin bukett eller blomsterarrangemang? Euroflorist är en erfaren och pålitlig leverantör när det handlar om blommor.


Presenttips – upplevelser

Upplevelsepresenter var årets julklapp för några år sedan och de "står högt i kurs" fortfarande. Varför inte ge bort en upplevelse istället för en pryl som kanske bara stor orörd i något hörn. En upplevelsepresent bär man med sig länge i minnet - helt klart minnesvärda presenter. På Greatdays finns en massa spännande upplevelser att ge bort. En upplevelsepresent passar de flesta åldrar. De är perfekta som 20-årspresent, 30-årspresent, 40-årspresent, 50-årspresent, 60-årspresent etc. Greatdays - Upplevelsepresenter på Internet.

Hos Upplevelse.com så har man ett handplockat utbud av upplevelser man kan köpa i present till sina nära och kära. En lägsta-pris garanti och fri bytesrätt ger dig som bokar gåvan och den som tar emot presenten en bra trygghet. Man får antingen en personligt värdebevis eller en snygg presentbox. Till Upplevelse.com!Live it är idag marknadsledande inom upplevelsepresenter i Sverige. Med hundratals upplevelser i samarbete med runt 200 arrangörer över hela Sverige har Live it ett brett utbud av upplevelser.
Showtic säljer biljetter till en rad populära evenemang runt om i Sverige. Bland uppskattade shower, föreställningar, musikaler och artister finns Jill Jonsson, Golden Hits, Flashdance, Labero, Magnus Uggla, Tommy Körberg, R.E.A och Rock of ages. Till Showtic!Mer på Vuxenpoäng

Har du gjort vuxentestet ännu? Se efter hur många vuxenpoäng du får!

Jämför dina vuxenpoäng med vad andras resultat via våra poängintervall/vuxenintervall.